جزوه آزمایشات تجزیه مواد غذایی
آزمایشات تجزیه مواد غذایی ،کد 0220 با فرمت PDF
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 95 |
حجم | 5321 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | |
دسته بندی | جزوه |
توضیحات کامل
فهرست مطالب:
رعايت نكات ايمني در آزمايشگاه
مقدمه
روش تهیه انواع محلول های آزمایشگاهی
آماده سازي نمونه
اندازه گیری رطوبت
اندازه گیری خاکستر
آزمایشات چای
آزمایشات سوسیس
آزمایشات سرکه
آزمایشات آب
آزمایشات پنیر
آزمایشات آرد
آزمایشات رب گوجه فرنگی
آزمایشات کمی و کیفی قندها
آزمایشات عسل
آزمایشات آب میوه
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود